ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κλειδαράς Γέρακας

Ο δικός σας Κλειδαράς στο Γέρακα.
Κλειδώθηκες έξω από το σπίτι σου, από το γραφείο σου ή από το αυτοκίνητό σου; Σού έχουμε την λύση! Άμεσα, γρήγορα και οικονομικά. Με ένα τηλεφώνημα στο 2106004444 και στο 210683777 είμαστε δίπλα σου!

Θέλεις να αντιγράψεις τα κλειδιά (απλά, ασφαλείας, θωρακισμένης πόρτας, αυτοκινήτου ή χρηματοκιβωτίου) απευθύνσου στους ειδικούς. Απευθύνσου σε μας. Αντιγραφούμε όλα τα κλειδιά, όλων των τύπων.

Χρειάζεται να αντικαταστήσεις την κλειδαριά σου; Πάλι είμαστε δίπλα σου με ένα τηλεφώνημα. Τοποθετούμε όλες; τις κλειδαριές νέας τεχνολογίας. Κλειδαριές με μικρό κλειδί ασφαλείας και defender εξωτερικά ώστε να προστατεύει τον κύλινδρο από κάθε είδους προσπάθειας διάρρηξης.

Χάλασε το κοντρόλ της γκαραζόπορτας σου και δεν έχεις άλλο; Εμείς είμαστε εδώ. Αντιγράφουμε κοντρόλ γκαραζόπορτας εύκολα και γρήγορα. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει κανένα κοντρόλ – χειριστήριο για την γκαραζόπορτα εμείς θα σας βοηθήσουμε. Εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, έρχονται στο χώρο σου και προγραμματίζουν όσα κοντρόλ χρειάζεσαι

BRANDS

Αποστολές

σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά

με κάθε Online πληρωμή

Προσφορές

οι καλύτερες τιμές της αγοράς

210 6004444

τηλεφωνική εξυπηρέτηση
To Top