ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗ

Στην ΑΜΕΣΗ ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗ στο Χαλάνδρι διαθέτουμε όλων των ειδών τις κλειδαριές, χρηματοκιβώτια, γραμματοκιβώτια, κυλίνδρους απλούς και ασφαλείας, τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας κ.α. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση κλειδαριών θωρακισμένης πόρτας από παλιού τύπου σε νέας τεχνολογίας με μικρό κλειδί. Κατασκευάζουμε συστήματα master key για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, πλοία κ.τ.λ.

Η «ΑΜΕΣΗ ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗ» είναι μία εταιρεία η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα – αφού ιδρύθηκε μόλις το 2008 - κατάφερε να αλλάξει πολλά στην ασφάλεια των πελατών της. Με νέες ιδέες, νέα συστήματα, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, μα πάνω απ’ όλα με απόλυτη εχεμύθεια, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλη την Αττική και είμαστε πάντα δίπλα τους να προσφέρουμε λύσεις αλλά και άμεση βοήθεια όποτε και όταν μας χρειάζονται.

Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις πραγματικές ανάγκες και προσδοκίες στο εύρος των υπηρεσιών μας.

Οι τεχνίτες που συνεργαζόμαστε είναι εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις γνώσεις για να μπορούν να δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Διαθέτουμε όλων των ειδών τις κλειδαριές, χρηματοκιβώτια, γραμματοκιβώτια, κυλίνδρους απλούς και ασφαλείας, τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας κ.α. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση κλειδαριών θωρακισμένης πόρτας από παλιού τύπου σε νέας τεχνολογίας με μικρό κλειδί. Κατασκευάζουμε συστήματα master key για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, πλοία κ.τ.λ.

Ανήκουμε στο Σωματείο Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών Ελλάδος (Σ.Α.Ε.Κ.) και αναγνωρισμένοι συνεργάτες των Εργοστασίων Cisa, Mottura και Mul-T-Lock Italy & Israel. Είμαστε εξουσιοδοτημένο κατάστημα Omega Point, Mul-T-Lock Center, καθώς και των Αυστριακών Εργοστασίων EVVA και WINKHAUS. Επίσης διαθέτουμε εξουσιοδοτημένο Service αντιπροσωπείας Χρηματοκιβωτίων Burg-Wacher και Domus.

Δεν επαναπαυόμαστε όμως. Συνεχώς εξελισσόμαστε συμμετέχοντας σε τεχνικά σεμινάρια και ενημερωτικές ημερίδες για καινούρια συστήματα ασφαλείας.

BRANDS

Αποστολές

σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά

με κάθε Online πληρωμή

Προσφορές

οι καλύτερες τιμές της αγοράς

210 6004444

τηλεφωνική εξυπηρέτηση
To Top