ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τρόποι Πληρωμής

Διαθέσιμοι Τρόποι εξόφλησης της παραγγελίας σας.

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

  Για προϊόντα που είναι διαθέσιμα, η παραγγελία σας θα παραδοθεί σε Εταιρεία Courrier εντός της ημέρας που θα πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας (Εάν αυτή πραγματοποιηθεί έως τις 14:00).
  Θα ενημερώνεστε με e-mail για την εταιρεία και τον αριθμό αποστολής.
  *** Παρακαλούμε, ελέγχετε και τον κάδο των ανεπιθύμητων σε περίπτωση που έχει σταλεί εκει!!

  Τα έξοδα για απλή αποστολή στην περιοχή της Αττικής (παραγγελία έως 100,00 € και ως δύο κιλά) είναι 2,50 € (Συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%)
  και για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι επιπλέων 2,00 € (Συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).

  Για παραγγελίες άνω των 100,00 € και έως δύο κιλά: δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής για περιοχές εντός Αττικής, παρά μόνο αντικαταβολής (2,00€). Εάν όμως επιλέξετε την υπηρεσία Τραπεζικής Κατάθεσης ή Πληρωμή με Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα τότε δεν χρεώνεστε καθόλου έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

  Για περιοχές εκτός Αττικής επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος των μεταφορικών.
 • ΠΛΗΡΩΜΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  Παραλάβετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από το κατάστημά μας Ηρακλείτου 86, Π. Χαλανδρίου και εξοφλήστε τα με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί. Είτε Τραπεζική Κατάθεση, είτε Μετρητά, είτε με την Κάρτα σας. Τηλεφωνήστε μας και εξασφαλίστε ότι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είναι Ετοιμοπαράδοτα.
 • ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

  Εύκολα, γρήγορα και ασφαλή μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή μέσω E-banking στον παρακάτω λογαριασμό.
  Τράπεζα Alpha Bank: 398-00-2320-000166 & IBAN: GR37 0140 3980 3980 0232 0000 166
  Επωνυμία Δικαιούχου: Φ. ΡΟΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ.

Τα έξοδα των Εμβασμάτων-Προμηθειών των Τραπεζών ή μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων απο την ιδια ή αλλη τράπεζα πρός την συνεργαζόμενη Τράπεζα μας, επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προιόντων.

Στην περίπτωση που δεν κατατεθούν και τα τυχόν έξοδα Εμβασμάτων- Προμηθειών τότε η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι γίνει η κατάθεση αυτών.

 

 • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ – ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

  Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover. Όλες οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος συναλλαγών της Alpha Bank.

Σημείωση: Για να ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής προς Κύπρο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν προχωρήσετε σε παραγγελία.

BRANDS

Αποστολές

σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά

με κάθε Online πληρωμή

Προσφορές

οι καλύτερες τιμές της αγοράς

210 6004444

τηλεφωνική εξυπηρέτηση
To Top