ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κύλινδρος Υπερασφαλείας Cisa RS5

Κύλινδρος Υπερασφαλείας Cisa RS5

ΚΩΔΙΚΟΣ: 1446
Cisa

Ο νέος κύλινδρος CISA RS5 είναι ένα κόσμημα καινοτομίας, με νέο και αποκλειστικό σχεδιασμό, και την πιο προηγμένη τεχνολογία Made in Italy, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που έχει αναπτύξει ποτέ η CISA, για προστασία από την αναγκαστική είσοδο

Επιλέξτε Τύπο:
Ποσότητα:
198,00€
Παράδοση σε 1-3 ημέρες Εκτύπωση

Νέος Κύλινδρος Υπερασφαλείας RS5, η ψηφιακή εξέλιξη της ασφάλειας απο τον ιταλικό οίκο Cisa

Η CISA λανσάρει τον νέο της κύλινδρο RS5 με ακτινωτή τεχνολογία τελευταίας γενιάς και αντιγραφή ψηφιακών κλειδιών που είναι πάντα κοντά σας, παρέχοντάς σας όλη την προστασία που χρειάζεστε.

Τελευταίας γενιάς τεχνολογία : Ο νέος κύλινδρος CISA RS5 είναι ένα κόσμημα καινοτομίας, με νέο και αποκλειστικό σχεδιασμό και την πιο προηγμένη τεχνολογία Made in Italy, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που έχει αναπτύξει ποτέ η CISA για προστασία από την αναγκαστική είσοδο

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ

Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κύλινδρος με πέντε σειρές ακτινωτών ακίδων από ανθρακικό χάλυβα είναι το αποκορύφωμα της εμπειρίας των τριάντα ετών της CISA, στην ανάπτυξη κυλίνδρων μέγιστης ασφάλειας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Ο κύλινδρος έχει λάβει πιστοποίηση SKG***, που εγγυάται την υψηλότερη δυνατή αντίσταση στην αναγκαστική είσοδο, και είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με το EN 1303.

ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο νέος ρότορας που είναι τοποθετημένος στο εσωτερικό του κυλίνδρου είναι καθαρά ορατός από το εξωτερικό, επομένως λειτουργεί αποτρεπτικά και αυξάνει την αντικραδασμική και αντιδιαβρωτική προστασία κατά 60%.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΛΕΙΔΙΟΥ

Κάθε κλειδί συνοδεύεται από τη δική του ψηφιακή ταυτότητα και κάθε αντιγραφή καταγράφεται και αποθηκεύεται στο cloud. Η ενεργοποίηση ενός συσχετισμένου λογαριασμού διασφαλίζει πλήρη προστασία από μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή

Χαρακτηριστικά

 • Μέγιστη αντοχή στην επίθεση χάρη στο νέο σύστημα δαγκώματος με 16 ακίδες από ανθρακικό χάλυβα διατεταγμένους ακτινικά σε πέντε σειρές και έως 8 δισεκατομμύρια συνδυασμούς (διαφορετικά πλήκτρα).
 • + 60% αντίσταση στο τράβηγμα, + 700 kg αντοχή φορτίου στο σχίσιμο λόγω του νέου πατενταρισμένου αρθρωτού συστήματος (πατέντα PCT/IT2020/000043) και του συγκροτήματος ρότορα που είναι τοποθετημένο στο εσωτερικό του.
 • Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αντίσταση σε «χτύπημα» ή κρούση, χάρη στο ειδικό συγκρότημα οδηγού (πατέντα PCT/IT2020/000046).
 • Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αντοχή στο μάζεμα, χάρη στο συγκρότημα κινητής ακίδας (πατέντα EP1582662A1).
 • Υψηλή αντοχή στο τρυπάνι, λόγω των 16 ακίδων, των οδηγών και των ενθέτων από ανθρακούχο χάλυβα.
 • Σύστημα συμπλέκτη κυλίνδρου, ώστε η πόρτα να ανοίγει από έξω ακόμα κι αν το κλειδί βρίσκεται στην πόρτα μέσα.
 • Εξαιρετικό δυναμικό διαχείρισης πρόσβασης σύνθετων συστημάτων κύριου κλειδιού (έως 85 εκατομμύρια κύλινδροι με ένα κύριο κλειδί)

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Διπλής ενέργειας
 • Σύστημα bitting κλειδιού με 16 ενεργούς ακροδέκτες διατεταγμένους ακτινικά σε 5 σειρές και διπλή πλευρική ακίδα ελέγχου
 • Σώμα μονάδας από ορείχαλκο με μπουλόνια επέκτασης από κράμα ψευδαργύρου
 • Πύρροι απο χάλυβα
 • Ρότορας ορείχαλκου
 • Ανοξείδωτα ελατήρια

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Το αποκλειστικό νέο κλειδί συνδυάζει μέγιστη μηχανική ασφάλεια με πλήρη ψηφιακή προστασία από μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή.

         

 • Σχεδιασμένο σε συνδυασμό με το Εργαστήριο Εργονομίας και Σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, το κλειδί είναι ένας συνδυασμός ιταλικής δημιουργικότητας και τεχνολογικής καινοτομίας, ένας συνδυασμός που είναι το σήμα κατατεθέν της CISA. ​
 • Καταχωρημένο εμπορικό σήμα σχήματος έναντι μη εξουσιοδοτημένης αναπαραγωγής κλειδιού.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 • Μηχανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας PCT/IT2020/000031 το οποίο λήγει το 2040 για να διασφαλιστεί η μέγιστη προστασία για αντιγραφή κλειδιών.
 • Μηχανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το κινητό στοιχείο PCT/IT2020/000042 που προστατεύει το κλειδί από την κλωνοποίηση με χρήση εκτυπωτή 3D.
 • 30 χρόνια εμπειρίας ασφάλειας: μετασκευή και προστασία από αντιγραφή κλειδιών για όλους τους κυλίνδρους RS3 και RS3 S που κατασκευάζονται από το 1993 και μετά.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η SECURiCARD, η οποία συνοδεύεται από κάθε κύλινδρο RS5, σας βοηθά να διατηρήσετε το κλειδί σας ασφαλές. Αιτήματα για διπλότυπα μπορούν να υποβληθούν μόνο σε εξουσιοδοτημένα κέντρα CISA σε εθνικό επίπεδο με την παρουσίαση της SECURiCARD ή με την υποβολή ενός αιτήματος από τον λογαριασμό σας.

Η SECURiCARD σάς επιτρέπει:

-Να ελέγξτε το αρχείο καταγραφής αντιγράφων

-Να λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω email ή SMS (προαιρετικά) για όλες τις διπλοτυπίες

-Ενεργοποιήστε έναν κωδικό OTP για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στην αντιγραφή κλειδιών

-Συμπληρώστε ένα αίτημα ψηφιακής αντιγραφής (ticket).

  

Βρείτε την πιστοποίηση του Κυλίνδρου RS5 εδώ

Βρείτε το φυλλάδιο του Κυλίνδρου RS5 εδώ

BRANDS

Αποστολές

σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά

με κάθε Online πληρωμή

Προσφορές

οι καλύτερες τιμές της αγοράς

210 6004444

τηλεφωνική εξυπηρέτηση
To Top