ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ηλεκτρική Κλειδαριά Θωρακισμένης Πόρτας Iseo Fiam x1R Smart

Ηλεκτρική Κλειδαριά Θωρακισμένης Πόρτας Iseo Fiam x1R Smart

ΚΩΔΙΚΟΣ: 0563
Iseo

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά για θωρακισμένη πόρτα με εξελιγμένη τεχνολογία κλειδώματος. Κατάλληλη για αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας διάφορων τύπων.

Ποσότητα:
850,00€
Άμεσα διαθέσιμο Εκτύπωση

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας Fiam Iseo One Smart.

Χαρακτηριστικά

 • Η κλειδαριά x1R  Smart έχει εξελιγμένη τεχνολογία στο κλείδωμα / ξεκλείδωμα.
 • Mε λειτουργία πανικού.
 • Κατάλληλη για αντικατάσταση των περισσοτέρων κλειδαριών ασφαλείας :Atra, Potent, Securemme, Mottura, κ.τ.λ. , με σκοπό να εξασφαλίσει τη μέγιστη ασφάλεια στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας,  απόλυτο έλεγχο χρηστών και να αποτρέψει την είσοδο σε κακόβουλα άτομα.
 • Κατάλληλη για πόρτες εισόδου πολυκατοικίας (ξεκλειδώνει με το θυροτηλέφωνο κάθε διαμερίσματος), όπως για τηνκύρια πόρτα συνδυασθεί και να λειτουργήσει μαζί με συστήματα συνεγερμού και συστήματα οικιακών αυτοματισμών (“έξυπνο σπίτι”).
 • Τροφοδοσία ρεύµατος : 9V DC - προαιρετικό
  Κατανάλωση ρεύµατος : 0,2 Α
  Χρόνος κλειδώµατος όταν η πόρτα είναι κλειστή : 1,5”
  Θερµοκρασία λειτουργίας : 0ο – 80ο C

 

 • Η ηλεκτρομηχανική x1R προσφέρει :

Υψηλή ασφάλεια: Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία της Iseo X1R Smart η κλειδαριά κλειδώνει και ξεκλειδώνει μόνο με το πόμολο και χωρίς να χρειαστεί να πατήσουμε κάποιο μπουτόν.Η κλειδαριά κλειδώνει αυτόματα πάντα. Αυτό σημαίνει ότι όταν η πόρτα κλείσει, οι πύροι της κλειδαριάς εξέρχονται αυτόματα στη θέση κλειδώματος. Επίσης, η κλειδαριά ξεκλειδώνει αυτόματα πάντα. Δηλαδή, τραβιούνται η “γλώσσα” και οι πύροι στη θέση ξεκλειδώματος.

Η πόρτα σας από την εξωτερική πλευρά ξεκλειδώνει με το κλειδί που σας παρέχεται και από την εσωτερική πλευρά ξεκλειδώνει κατεβάζοντας το πόμολο και ΜΟΝΟ. Με αυτόν τον τρόπο η κλειδαριά λειτουργεί και ως ΠΑΝΙΚΟΥ. Η κλειδαριά δεν μένει ποτέ ξεκλείδωτη, αφού ακόμα και σε περίπτωση που επιλέξουμε να την ξεκλειδώσουμε και για οποιοδήποτε λόγο δεν ανοίξουμε την πόρτα, η κλειδαριά ξανακλειδώνει αυτόματα σε 15”. 

Αξιόπιστη και απροβλημάτιστη λειτουργία: Η κλειδαριά υπερασφαλείας της Iseo έχει περάσει με επιτυχία εξαντλητικά τέστ αντοχής και παρέχεται με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας (η εγγύηση παρέχεται μόνο από το εξειδικευμένο συνεργείο, μαζί με την απόδειξη αγοράς). Η έκδοση με αλκαλικές μπαταρίες, εγγυάται όχι λιγότερες από 40.000 λειτουργίες της κλειδαριάς (ανοίγματα και κλεισίματα υπό ιδανικές συνθήκες). Ο εσωτερικός μηχανισμός με τα γρανάζια εγγυάται ότι η κλειδαριά θα μπορεί να λειτουργεί και με το συμβατικό κλειδί του κυλίνδρου, σε περίπτωση κινδύνου, πανικού ή προβλημάτων στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η κλειδαριά έχει κατασκευασθεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το συμβατικό κλειδί του κυλίνδρου να έχει πάντα προτεραιότητα έναντι των υπόλοιπων ηλεκτρονικών συστημάτων.

Έλεγχο πρόσβασης (access control) - προαιρετικό: Η κλειδαριά δίνει τη δυνατότητα να ορισθεί ποιοί µπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται από την πόρτα, όπως επίσης να προσθέτονται ή να καταργούνται δικαιώµατα πρόσβασης. Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνεται το σώμα της κλειδαριάς. Για όλα τα παρελκόμενα όπως βάση μπαταρίας ή μετασχηματιστή παρακαλώ επικοινωνείστε με τους τεχνικούς μας.

* Η τοποθέτηση της x1R γίνεται μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό. Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ της κλειδαριάς πραγματοποιείται από τους καταρτισμένους τεχνικούς μας που διαθέτουν την πιστοποίηση των ειδικών σεμιναρίων τοποθέτησης.

 

 

 

BRANDS

Αποστολές

σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά

με κάθε Online πληρωμή

Προσφορές

οι καλύτερες τιμές της αγοράς

210 6004444

τηλεφωνική εξυπηρέτηση
To Top