ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ηλεκτρική Κλειδαριά Eff Eff Mediator Αυτόματου Κλειδώματος

Ηλεκτρική Κλειδαριά Eff Eff Mediator Αυτόματου Κλειδώματος

ΚΩΔΙΚΟΣ: 0340
Eff-Eff

Ηλεκτρική κλειδαριά από τη γερμανική Eff-Eff με λειτουργία αυτόματου κλειδώματος και πανικού, υψηλή ασφάλεια & προστασία! Ιδανική για εισόδους πολυκατοικιων.

Επιλέξτε Τύπο:
Ποσότητα:
805,00€
Άμεσα διαθέσιμο Εκτύπωση

Η κλειδαριά MEDIATOR της Eff-Eff αποτελεί μια μοναδική και τέλεια λύση για την κλειδαριά της εξώπορτας της πολυκατοικίας.

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά ασφαλείας με αυτόματο κλείδωμα και με λειτουργία αντιπανικού ώστε να ξεκλειδώνει εσωτερικά με το πόμολο.
Γερμανικής κατασκευής κλειδαριά κατάλληλη για τοποθέτηση σε πόρτες αλουμινίου, PVC και ξυλόπορτες. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Άμεσο κλείδωμα με την επαφή κλειδαριάς - αντικρίσματος. Με το κλείσιμο της πόρτας η κλειδαριά κλειδώνει αυτόματα παρέχοντας ασφάλεια από διαρρήξεις όλο το 24ωρο.
  • Υψηλή προστασία έναντι διαρρήξεων. Με το κλείσιμο της πόρτας η κλειδαριά ασφαλίζει σε δύο σημεία, με τη γλώσσα κλειδώματος να επεκτείνεται κατά 22 mm παρέχοντας υψηλή προστασία. Η εξώπορτα παραμένει κλειδωμένη πάντα ώστε η πολυκατοικία παραμένει ασφαλής έναντι ληστών καθώς και άλλων απρόσκλητων επισκεπτών. Εάν χρειαστεί, όπωςγια παράδειγμα κατά μία μετακόμιση, η πόρτα να παραμένει ανοιχτή γίνεται ενεργοποιώντας τον διακόπτη ξεκλειδώματος. Η διαδικασία αυτή γίνεται όμβς αποκλειστικά μέσω εξουσιοδοτημένων ατόμων, π.χ. του διαχειριστή της πολυκατοικίας. 
  • Ενσωματωμένο σύστημα πανικού. Αυτό που κάνει μοναδική τη MEDIATOR είναι ότι ακόμη και αν κοπεί το ρεύμα αυτή κλειδώνει. Σε οποιαδήποτε κατάστασης έκτακτης ανάγκης η κλειδαριά είναι σχεδιασμένη να ξεκλειδώνει εσωτερικά με το πόμολο.
  • Ασφαλής είσοδος και έξοδος από το κτήριο. Η ειδική κατασκευή της επιτρέπει το ξεκλείδωμα της κλειδαριάς από την άνεση του διαμερίσματος με το κλειδί της θυροτηλεόρασης. Εξωτερικά, χρησιμοποιώντας το κλειδί κυλίνδρου και περιστρέφοντάς το κατά 45 μοίρες, έχουμε άμεσο ξεκλέιδωμα. Εσωτερικά, το ξεκλείδωμα της κλειδαριά γίνεται πολύ απλά με τη χρήση του πομόλου.
  • Ασφαλής έξοδος κινδύνου. Η  πολυκατοικία, παρά τη μονίμως κλειδωμένη πόρτα, μπορεί να εγκαταλειφθεί από την εξώπορτα ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση κινδύνου αλλά και κατά την καθημερινότητα και χωρίς κλειδί. 
  • Υψηλές προδιαγραφές κατασκευής: Η Mediator είναι η μοναδική κλειδαριά που αποτελείται από δύο μέρη και προσφέρει ασφάλεια, προστασία και εγγύηση 5 ετών.
  • Κυπρί  που κάνει τη διαφορά. Παίρνοντας εντολή από το θυροτηλέφωνο ενεργοποιείται ένας γραμμικός μοχλός που ξεκλειδώνει την κλειδαριά.
  • Γερμανικής κατασκευής.

Για μέγιστη προστασία:

Συνδυάστε τη Mediator με εσωτερικό πόμολο για το άνοιγμα - ξεκλείδωμα της πόρτας, με εξωτερική ροζέτα που καλύπτει τις οπές και δίνει καλαίσθητο αποτέλεσμα και το defender με το οποίο φτάνουμε στη μέγιστη προστασία έναντι παραβίασης κυλίνδρων!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

-Κατά την εγκατάστασή της Mediator μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υπάρχον δίκτυο θυροτηλεφώνου. 

-Μπορεί να συνδυαστεί με συστήματα access control.

-Για την εγκατάσταση της είναι απαραίτητη και η τοποθέτηση ενός μετασχηματιστή. Η εταιρία EFF-EFF προτείνει τον 1003UP. 230VAC/12VDV/1A

BRANDS

Αποστολές

σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά

με κάθε Online πληρωμή

Προσφορές

οι καλύτερες τιμές της αγοράς

210 6004444

τηλεφωνική εξυπηρέτηση
To Top