ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ελεγχόμενη πρόσβαση: Μοιραστείτε τα κλειδιά σας με ασφάλεια χάρη στις κλειδοθήκες νέου τύπου!

Ελεγχόμενη πρόσβαση: Μοιραστείτε τα κλειδιά σας με ασφάλεια χάρη στις κλειδοθήκες νέου τύπου!

12 Ιουνίου 2019


Νέες Μεταλλικές Κλειδοθήκες για Ελεχόμενη Πρόσβαση: Για οικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, Airbnb,επαγγελματικούς χώρους και εξοχικά!
Τώρα πλέον μπορείτε να φυλάξετε τα κλειδιά σας με ασφάλεια, να μοιραστείτε κλειδιά ή κάρτες εισόδου με τρίτους και να παρέχετε πρόσβαση στην οικία σας, σε δωμάτια ενοικιαζόμενα ή ξενοδοχείων και Airbnb με ελεγχόμενο και ασφαλή τρόπο!
Οι κλειδοθήκες με συνδυασμό προσφέρουν ασφάλεια, αντοχή και ευκολία, λύνουν τα χέρια σε χιλιάδες ιδιοκτήτες Airbnb και βραχυπρόθεσμα ενοικιαζόμενα σπίτια. Οι Κλειδοθήκες τοίχου ή κρεμάμενες με λουκέτο και κωδικό, συνιστούν έναν εύκολο τρόπο για να δώσετε πρόσβαση στους ενοικιαστές σας, στους φιλοξενούμενους ή στο προσωπικό σας! Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τις κρεμάμενες κλειδοθήκες - λουκέτο για φύλαξη κλειδιών και προσωπικών μικροαντικειμένων στις εξωτερικές σας δραστηριότητες!

Απλές στη χρήση τους και με επαναπρογραμματιζόμενο κωδικό θα σας απαλλάξουν από το άγχος τις φύλαξης των κλειδιών σας!

Κλειδοθήκες – mini safes με την εγγύηση που παρέχουν τα πιο επώνυμα brands:
Master Lock, Abus, Yale, Ifam, Burg-Wachter, Arregui!

Κλειδοθήκες με μηχανικό συνδυασμό ή ψηφιακό κωδικό, με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, mini safes με αυξημένη αντοχή και με μεγάλη χωρητικότητα, ακόμη και με απομακρυσμένη διαχείριση μέσω Smartphone/ IPhone εφαρμογής!

Οικονομικές κλειδοθήκες, σε διάφορα μεγέθη και χωρητικότητες, για φύλαξη ενός ή περισσότερων κλειδιών και καρτών εισόδου. Θα τις βρείτε ετοιμοπαράδοτες σε μεγάλη γκάμα, στην Άμεση Κλειδοτεχνική στο Χαλάνδρι και online αγορά από το e-shop: key-safe.gr

BRANDS

Αποστολές

σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά

με κάθε Online πληρωμή

Προσφορές

οι καλύτερες τιμές της αγοράς

210 6004444

τηλεφωνική εξυπηρέτηση
To Top