ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Safe Lock Κλειδί Υγιεινής Πολλαπλών Χρήσεων

Safe Lock Κλειδί Υγιεινής Πολλαπλών Χρήσεων

ΚΩΔΙΚΟΣ: 1042

Κλειδί υγιεινής πολλαπλών χρήσεων με αντιμικροβιακή ιδιότητα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε χαλκό. Συμβάλει ενεργά στην αποφυγή επαφής με οθόνες αφής ΑΤΜ - POS

Ποσότητα:
14,00€
Άμεσα διαθέσιμο Εκτύπωση

Κλειδί υγιεινής - Safe Lock, πολλαπλών χρήσεων με αντιμικροβιακή ιδιότητα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε χαλκό.

Χαρακτηριστικά

  • Προσφέρει πρόσβαση σε όλους τους χώρους, αποφεύγοντας την επαφή με αντικείμενα, προϊόντα, πλήκτρα και λαβές που ενδέχεται να είναι φορείς μικροβίων. Ευελιξία στις καθημερινές συναλλαγές, χωρίς φόβο και άγχος, ακόμα και για τις πιο ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.
  • Ιδανικό για σημεία επαφής σε δημόσιους ή άλλους χώρους με μεγάλο συνωστισμό όπως ΔΕΚΟ, τράπεζες, νοσοκομεία, καταστήματα λιανικής, βενζινάδικα, μέσα μαζικής μεταφοράς, πλοία, αεροπλάνα, τρέμα, κλπ.
  • Αποφυγή επαφής με οθόνες και πληκτρολόγια. Προστατεύει από την άμεση επαφή σε ATM, POS και όλες τις οθόνες αφής κοινής χρήσης.
  • Με εργονομικό σχεδιασμό. Χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό επιτρέπει το ανέπαφο άνοιγμα στο χερούλι της πόρτας, του συρταριού ή ακόμα και την έλξη μιας πόρτας με λαβή έλξης/ώθησης.
  • Με αντιμικροβιακή σύσταση. Το Safelock είναι κατασκευασμένο από Copper Alloy H59, το οποίο είναι εγγενώς αντιμικροβιακό λόγω της περιεκτικότητάς του σε χαλκό κατά 60%.
  • Προσφέρει ασφαλές πάτημα κουμπιών. Ευρεία εφαρμογή σε πολλές χρήσεις της καθημερινότητας, όπου το πάτημα κουμπιών είναι απαραίτητο όπως σε έναν ανελκυστήρα, σε μία κοινόχρηστη τηλεφωνική ή ηλεκτρονική συσκευή, σε ένα πληκτρολόγιο, κλπ.

BRANDS

Αποστολές

σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά

με κάθε Online πληρωμή

Προσφορές

οι καλύτερες τιμές της αγοράς

210 6004444

τηλεφωνική εξυπηρέτηση
To Top